Bérszámfejtés

Cégvezetőként nem csak a mindennapi szakmai kihívásokkal kell szembe néznie, hanem a vállalkozás teljes adminisztratív teendőivel. A munkatársak és a munkafolyamatok tökéletes koordinálása mellett kiemelt figyelmet igényelnek a pénzügyek, hatósági kötelezettségek, és természetesen a bérezés is. A legtöbb esetben a bérezés havonta egyszer történik, mégis rengeteg problémát vethet fel, akár egy kisvállalkozások életében is.

A bérszámfejtés a könyvelési munkák egyik legkomplikáltabb területe, mely nagymértékben befolyásolja a különböző ellenőrzések eredményét, illetve üzleti eredményességet.

A bérszámfejtés egy olyan tevékenység, mely nélkülözhetetlen egy vállalkozás működéséhez, de nem feltétlen szükséges a szervezeten belül végezni. A korszerű vállalkozások legköltséghatékonyabb, és időtakarékosabb eszköze a „outsourcing”, mely a bérszámfejtés kiszervezését jelenti. A bérszámfejtés kiszervezése mellett egyre több érv szól.  A vállalt egyes feladatköreit kiadni szakcégnek az egyik legköltséghatékonyabb, és időtakarékosabb megoldás. A kiszervezéssel a költségek tervezhetőbbek lesznek. Ez mellett eszközök, kapacitások szabadulnak fel, egyszerűbb szervezet jön létre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje egyedi ajánlatát bérszámfejtéssel kapcsolatban!

Miért éri még meg, ha ránk bízza a bérszámfejtést?

  • vállalkozásokra szabott, egyedi megoldásokat kínálunk
  • nincs felelősség
  • kevesebb járulékos költség
  • több idő jut más feladatok ellátására
  • nem kell a munkaügyi perektől tartania

Sokszor nem is olyan egyszerű jó szakembert találni, vagy egy olyan vállalkozást, melyben teljes megbízhat. Cégünk kiemelkedő szaktudásával, és leinformálható referenciákkal biztosítja leendő ügyfelei számára a megbízhatóságot! Célunk, hogy az ügyfeleink felmerülő igényeit teljes mértékben a lehető legjobb szakmai tudásunk szerint elégítsük ki!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a bérszámfejtéssel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszoljuk minden felmerülő kérdését!